Vertellers

28 april 2023 Rien van Meensel

Vanavond komt Rien van Meensel uit Vlaanderen vertellen met een prachtige voorstelling, waarmee ze haar opleiding bij Shonaleigh Cumbers in Engeland afrondde.
Wij zijn erg blij dat ze naar Den Bosch komt!

Vertelvoorstelling: Een korenbloem, een zwaan en een uitgestoken hand 

Als je opgroeit in een klein dorpje met zes broers en twee rivaliserende zussen, dan heb je veel verhalen te vertellen. Rien vertelt over dat dorpje waar de tijd stilstond, waar er een grootvader uit het niets opduikt en er sporen terug te vinden zijn in het Vondelingenarchief. Ze weeft persoonlijke verhalen, ballades en traditionele wonderverhalen in elkaar en sleept je mee langs holle wegen, grote familiegeheimen en hilarische momenten. Waar begint werkelijkheid en fantasie?

Rien vertelt verhalen voor volwassenen die persoonlijk en toch universeel zijn. Ze is gepassioneerd door kleine en grote verhalen en begeleidt mensen bij het vertellen van hun eigen levensverhaal.
www.verhalenvoorhetleven.be.

Voor de pauze is het podium voor Casper Hoenderdos, verhalenverteller met een inspiratie-museum en Frans de Vette met een boeiend verhaal van Ben Okri, een Nigeriaans dichter en romanschrijver

Locatie: Gerda Zachariasse Hertogjanstraat 12 Den Bosch
Start: 20.00
Toegangsprijs: € 10, contante betaling

|